Про відзначення Дня Гідності та Свободи

Гідність і свобода – це ті цінності, які нероздільно пов’язані із життям людини, і відіграють важливу роль як у становленні певної особистості, так і суспільства в цілому. Вони лежать в основі моральних ідеалів, принципів, переконань і норм, які визначають стосунки між людьми і ставлення громадян до своєї держави. У свою чергу, таке ставлення уособлюється в поняттях «Вітчизна», «Батьківщина, «родина», «сім’я», а найвищим проявом любові до рідної землі є готовність з честю відстоювати її свободу, незалежність, боронити від будь – яких нападів ціною власного життя.

У Державному навчальному закладі «Сумське міжрегіональне вище професійне училище» були проведені різноманітні заходи до Дня революції Гідності і Свободи:

викладачами історії Кривенко Н.М. та Сорокіною Т.В. проведено Круглий стіл на тему: «Шукаючи Європу, ми знайшли Україну», на яких викладачі розповіли про утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, донесли об’єктивну інформацію про доленосні події в Україні початку XXI століття, а також віддали належну шану патріотизму й мужності громадян України.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.