Семінар-практикум викладачів історії та правознавства ПТНЗ області

Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти у Сумській області на базі нашого навчального закладу 06 грудня 2016 року відбувся семінар-практикум для викладачів історії та правознавства за темою: «Розвиток творчих здібностей учнів на уроках історії та правознавства засобами інноваційних методик».

В ході роботи Нікітіна І.П., методист Інформаційно-методичного центру Управління освіти і науки Сумської міської ради та Смоленко О.П., методист Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Сумській області інформували присутніх про ефективні інноваційні методики для розвитку творчих здібностей учнів.

Досвідом роботи з національно-патріотичного виховання на уроках суспільних дисциплін поділилася викладач Державного професійно-технічного навчального закладу «Сумський центр професійно-технічної освіти» КосюкЛ.Ю.

Викладачі історії та правознавства, Н.В. Ткаченко ДНЗ «Білопільське вище професійне училище» та О.В. Колесник ДПТНЗ «Лебединське вище професійне училище лісового господарства» презентували робочі зошити для учнів.

Працювала творча майстерня, в якій був представлений відкритий урок з правознавства «Цивільно-правові правочини. Спадкове право», викладача Кривенко Н.М. та позаурочний захід до Дня Збройних Сил України, підготовлений викладачем суспільних дисциплін Сорокіною Т.В., керівником гуртка художньої самодіяльності Тимошнвич К.П.

Учасники семінару-практикуму створювали блоги, необхідні для дистанційної форми роботи у професійно-технічній освіті, під керівництвом методистів Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Сумській області Висоцької Ю.М. та Смирнової І.О.

Не залишив байдужими і тренінг методиста Навчально-методичного центру психологічної служби Г.Б. Растрости щодо особливості роботи з обдарованими та здібними учнями.

https://vk.com/smvpu?w=wall280164925_139%2Fall

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.