Тиждень природничо-математичних дисциплін

Математичний флешмоб «Математика +»


Весело і цікаво в рамках тижня природничо-математичних дисциплін був проведений 29 листопада математичний флешмоб «Математика +» викладачем математики Тахтай І.Є. Метою організації і проведення заходу є розвиток творчих здібностей учнів, логічного мислення, уваги, бажання працювати в колективі.

 Сумське=

/Files/images/2018-2019_nr/1911_-_2411_matematiki_tijden/30.jpg/Files/images/2018-2019_nr/1911_-_2411_matematiki_tijden/32.jpg

Квест – гра «Збережи ялинку»

У рамках тижня природничо – математичних дисциплін 28.11.2018 викладачами Острівною О.В., Пархомчук О.Ю. та Болобан Т.О. був проведений квест – гра «Збережи ялинку». Метою якого було привернути увагу здобувачів освіти до екологічної проблеми знищення лісових насаджень та сприяти усвідомленню потреби захисту та бережливого ставлення до вічнозелених рослин в період новорічних свят.

На завершальному етапі квесту у «Творчій майстерні» учасники виготовляли новорічні композиції із штучних матеріалів.

Творчим продовженням екологічного заходу стала виставка «Альтернативна ялинка».

 Сумське= Сумське=  Сумське=  Сумське=  Сумське=  Сумське=

Що може зробити зі світом штучний інтелект?

26 листопада 2018 р. у ДНЗ «Сумське міжрегіональне ВПУ» стартував тиждень природничо-математичних дисциплін, який розпочався із міні-диспуту на тему: «Що може зробити зі світом штучний інтелект?». Мета заходу: ознайомити з поняттям «штучний інтелект»; розглянути вплив роботів та штучного інтелекту на життя людей; розвивати логічне мислення, вміння аналізувати i робити висновки.

Заняття супроводжувалося цікавою слайдовою презентацією, відеоматеріалами, наочною демонстрацію можливостей електронного годинника. Учні мали змогу налаштувати його, а також дискутували з основної теми заходу та висловлювали власне ставлення до штучного інтелекту.

Захід провели викладачі інформатики: Жолудь А.В., Коропченко С.М.

 Сумське= Сумське= Сумське=

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.