Тиждень суспільно-гуманітарних предметів

Тиждень суспільно-гуманітарних предметів

/Files/images/2018-2019_nr/312-71218_tijden_susplnogo/Тиждень суспільно-1.jpg

Історичний квест «Шляхами української армії»

У дусі відданості Батьківщині та українському народу на засадах національної гідності та активної громадянської позиції до Дня Збройних сил України 6 грудня 2018 р. у закладі освіти «Сумське міжрегіональне вище професійне училище» відбувся історичний квест «Шляхами української армії», що провів Гребіник Я.В.. Учні мали можливість не тільки розширити свої знання з історії України періоду 1919-1923рр. , але й відчути себе учасниками військових загонів тих часів.

 Сумське=  Сумське=  Сумське=  Сумське=


Інтелектуальна гра «Реальна література»

Тиждень суспільно-гуманітарних предметів продовжився інтелектуальною грою «Реальна література», яку провела викладач зарубіжної літератури Гудим І.М. метою заходу було узагальнення набутих знань на уроках зарубіжної літератури з теми «Із літератури реалізму». Учні активно брали участь у запропонованих конкурсах, повною мірою виявляли свої знання з предмету, надзвичайно творчо підійшли до виконання випереджувального завдання професійного спрямування. Команда-переможець «Смайлики» (група №20) отримала солодкий приз.

 Сумське=

 Сумське=

 Сумське=


Віртуальна експрес-подорож «Навколо світу за 45 хвилин»

У рамках тижня суспільно-гуманітарних дисциплін 04.12.2018 року викладачем англійської мови була проведена віртуальна експрес-подорож «Навколо світу за 45 хвилин» з метою ознайомлення учнів про англомовні країни (Англію, США, Австралію), виховувати потребу в пізнанні світової культури країни, мову якої вивчають, підтримувати інтерес до вивчення англійської мови.

Здобувачі освіти із задоволенням слухали короткі розповіді ведучої-стюардеси і переглядали відео про красу і велич англомовних країн. Наприкінці, учасники подорожі створили фото-колажі з пам’ятними місцями.

 Сумське= Сумське= Сумське=


Зустріч з представниками кінологічного центру ГУНП України в Сумській області

4 грудня 2018 року у закладі освіти «Сумське міжрегіональне вище професійне училище» відбулася зустріч з представниками кінологічного центру ГУНП України в Сумській області з метою розширити знання здобувачів освіти про Збройні сили України. Працівники поліції поділилися досвідом роботи зі своїми чотириногими помічниками – німецькими вівчарками Дарсі та Шварц, які брали участь ООС.

Учні спостерігали як собаки виконували всі команди, а потім за завданням кінолога шукали раніше заховану ємність з замінником наркотичної речовини та вибухонебезпечних предметів. Учні з захопленням стежили, як собаки, знайшовши предмет, отримали своє заохочення – улюблений м'яч.

Після показового виступу першокурсники змогли поспілкуватися з чотирилапими.

Зустріч організував та провів викладач Захисту Вітчизни ГонорГ.В

 Сумське=

 Сумське= Сумське= Сумське=

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.