Тиждень психології в ДНЗ «Сумське міжрегіональне ВПУ»

Тиждень психології



«Паркан думок»

26.04.19 року завершився Тиждень психології вправою «Паркан думок». Всі бажаючі учасники освітнього процесу написали свої враження від проведеного тижня та побажали терпіння, креативних ідей та наснаги.

#dnz_smvpu16#Тиждень_психології

Тиждень_психології Тиждень_психології Тиждень_психології


«Веселка настрою»

Психологічною вправою «Веселка настрою» розпочався третій день (24 квітня 2019 року ) Тижня психології. Учні, викладачі та майстри виробничого навчання відображали свій настрій за допомогою смайлів та кольорів веселки. Як виявилось, близько 80% опитаних прийшли до закладу освіти з позитивними емоціями. Більшість учасників вправи вибрали жовтий та зелений кольори, що символізують оптимізм, спокій, невимушеність у відносинах з людьми, впевненість , старанність, турботливість.

Тиждень психології Тиждень психології Тиждень психології Тиждень психології


«Хочу обіймів»

В рамках Тижня психології 23.04.2019 року у закладі освіти відбувся флеш-моб «Хочу обіймів». На думку фахівців, великий психологічний вплив обумовлений тим, що під час обіймів в людському організмі виділяються речовини, що впливають на настрій, почуття довіри, на прийняття рішень і т. д. Несподівані обійми також викликають в людини радість і доброту. Проведений захід в училищі підвищив настрій та викликав посмішки в учасників освітнього процесу.

Тиждень психології Тиждень психології Тиждень психології Тиждень психології Тиждень психології


«Поради на щодень»

Тиждень психології в ДНЗ «Сумське міжрегіональне вище професійне училище», розпочався яскраво. Сьогодні, 22.04.19 року психологічна служба закладу освіти всіх зустрічала порадами на щодень. Педагогічні працівники та учні мали змогу вибрати собі побажання закріплене на повітряній кулі у формі шарика.

Тиждень психології Тиждень психології Тиждень психології Тиждень психології

Тиждень психології в ДНЗ «Сумське міжрегіональне ВПУ»

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.