Україно - Польський проект «Смак життя. Дорога від регіональної кухні до кухні фьюжин»
Стартував Україно - Польський проект «Смак життя. Дорога від регіональної кухні до кухні фьюжин»
День 6.
Підведення підсумків та обговорення продовження реалізації проекту «Смак життя - дорога від регіональної кухні до кухні фьюжн» в м. Швідніца (Польща)
День 5.
Продовження польсько-української інтеграції відбулося в піцерії «Celentano». Учні активно брали участь у підготовці та приготуванні піци. А по завершенню на їх чекав квест «Місто Суми на дотик».
День 4. Гостинна зустріч у місті Тростянець. Погода не підвела. Всі були у захваті...
День 3.
Продовження інтеграції закордонної молоді з українськими традиціями та кухнею.
Для гостей з Польщі була проведена екскурсія містом Суми. Разом з учнями Сумського міжрегіонального ВПУ польська молодь взяла участь у приготуванні традиційної української страви, вареників. Так пройшов другий день реалізації проекту «Смак життя - дорога від регіональної кухні до кухні фьюжн». Всі були задоволені.
Перший день зустрічі польської молоді з учнями освітнього закладу пройшов у дружній святковій атмосфері дружби і взаєморозуміння – екскурсія навчальним закладом та знайомство з програмою проекту «Смак життя. Дорога від регіональної кухні до кухні фьюжин», який започаткований з метою зміцнення міжкультурного діалогу шляхом створення умов для відкритості і толерантності серед молоді, зміцнення співпраці та обміну досвідом у галузі технічної і спеціалізованої освіти, в рамках здійснення Українсько-Польських обмінів молоддю.
Коментарi