Україно - Польський проект «Смак життя. Дорога від регіональної кухні до кухні фьюжин»

Стартував Україно - Польський проект «Смак життя. Дорога від регіональної кухні до кухні фьюжин»

День 6.

Підведення підсумків та обговорення продовження реалізації проекту «Смак життя - дорога від регіональної кухні до кухні фьюжн» в м. Швідніца (Польща)

Смак життя

Смак життя

Смак життя

Смак життя

День 5.

Продовження польсько-української інтеграції відбулося в піцерії «Celentano». Учні активно брали участь у підготовці та приготуванні піци. А по завершенню на їх чекав квест «Місто Суми на дотик».

Смак життяСмак життяСмак життяСмак життя

Смак життяСмак життя

Смак життя

Смак життяСмак життяСмак життя

День 4. Гостинна зустріч у місті Тростянець. Погода не підвела. Всі були у захваті...

Смак життяСмак життя

Смак життяСмак життяСмак життяСмак життя

День 3.

Продовження інтеграції закордонної молоді з українськими традиціями та кухнею.

Смак життя

Смак життяСмак життя

Смак життя

Для гостей з Польщі була проведена екскурсія містом Суми. Разом з учнями Сумського міжрегіонального ВПУ польська молодь взяла участь у приготуванні традиційної української страви, вареників. Так пройшов другий день реалізації проекту «Смак життя - дорога від регіональної кухні до кухні фьюжн». Всі були задоволені.

Смак життя. Дорога від регіональної кухні до кухні фьюжин

Смак життя. Дорога від регіональної кухні до кухні фьюжинСмак життя. Дорога від регіональної кухні до кухні фьюжинСмак життя. Дорога від регіональної кухні до кухні фьюжинСмак життя. Дорога від регіональної кухні до кухні фьюжин

Смак життя. Дорога від регіональної кухні до кухні фьюжин

Перший день зустрічі польської молоді з учнями освітнього закладу пройшов у дружній святковій атмосфері дружби і взаєморозуміння – екскурсія навчальним закладом та знайомство з програмою проекту «Смак життя. Дорога від регіональної кухні до кухні фьюжин», який започаткований з метою зміцнення міжкультурного діалогу шляхом створення умов для відкритості і толерантності серед молоді, зміцнення співпраці та обміну досвідом у галузі технічної і спеціалізованої освіти, в рамках здійснення Українсько-Польських обмінів молоддю.

Україно - Польський проект «Смак життя. Дорога від регіональної кухні до кухні фьюжин»Україно - Польський проект «Смак життя. Дорога від регіональної кухні до кухні фьюжин»Україно - Польський проект «Смак життя. Дорога від регіональної кухні до кухні фьюжин»Україно - Польський проект «Смак життя. Дорога від регіональної кухні до кухні фьюжин»Україно - Польський проект «Смак життя. Дорога від регіональної кухні до кухні фьюжин»Україно - Польський проект «Смак життя. Дорога від регіональної кухні до кухні фьюжин»

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.