Декада природничо-математичних дисциплін

Викладачі пропонують учням відвідати цікаві заходи з фізики, біології, географії, інформатики та математики.

/Files/images/2019-2020_/9-1312_dekada_pmd/9-грудня-по-13-грудня-2019.jpg

12 грудня в ДНЗ «Сумське міжрегіональне вище професійне училище» викладачем фізики Жигуліною Валетиною Іванівною було проведено фізичний квест «Ігри розуму»

У змаганні брали участь учні І курсу. Команди-учасники із задоволенням виконували завдання вказані у маршрутних листах: розв’язували цікаві логічні задачі, розгадували загадки, складали прізвище видатного вченого - фізика з початкових літер назв фруктів які були зображені на картинках, складали формули.

Учасники квесту одержали позитивні емоції та були нагороджені грамотами та призами.

фізичний квест «Ігри розуму» фізичний квест «Ігри розуму» фізичний квест «Ігри розуму» фізичний квест «Ігри розуму»

В рамках декади природночо-математичних дисциплін 11.12.19 викладачами Пархомчук О.Ю. та Острівна О.В. була проведена інтелектуальна гра "Природничий марафон".

 Сумське= Сумське=  Сумське=  Сумське=  Сумське=

10 грудня 2019 року в Сумському міжрегіональному вищому професійному училищі відбувся математичний конкурс "Я знаю, я вмію", який підготувала і провела викладач математики Тахтай І. Є. В цьому конкурсі взяли участь учні третього курсу. Вони з цікавістю виконували пізнавально - розважальні завдання, активно виборювали призові місця. Викладач завжди намагається зробити життя учнів уікавим і насиченим.

 Сумське=  Сумське=  Сумське=  Сумське= Сумське=

09 грудня 2019 року у закладі освіти «Сумське міжрегіональне ВПУ» викладачами інформатики Гудим І. М. та Коропченком С.М. проведена інтелектуальна гра «Що? Де? Коли?». Даний захід був спрямований на розвиток пізнавальних, інтелектуальних і творчих здібностей здобувачів освіти, їх образного, алгоритмічного та логічного мислення; виховання інтересу до інформатики, прагнення використовувати отримані знання в процесі вивчення інших навчальних предметів.

Беззаперечними переможцями гри стала команда учнів групи №15 за професією «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів», «Електрогазозварник».

 Сумське=  Сумське=  Сумське=  Сумське= Сумське=  Сумське=

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.