Сучасний учень. Шляхи взаємодії з ним. (семінар-практикум для педагогічних працівників)

4 жовтня 2016 року практичним психологом навчального закладу Острівною О.В. був проведений психолого-педагогічний семінар-практикум для педагогічних працівників «Сучасний учень. Шляхи взаємодії з ним».

Мета: створити комфортні умови для ефективної взаємодії учасників навчально-виховного процесу, сприяти підвищенню психологічної компетентності педагогів та впровадженню основ позитивної педагогіки; формувати значимість установок у житті людини; актуалізувати особистий досвід педагогічних працівників у спілкуванні з учнями.

На семінарі-практикумі викладачі та майстри виробничого навчання створювали портрет сучасного учня та аналізували його сильні і слабкі сторони; познайомилися з типами сучасних учнів та відпрацювали форми роботи з кожним із них, визначили фактори комфортності навчання.Також педагогічні працівники познайомилися з основами позитивної педагогіки та побачили ефективність її використання в роботі. Виконуючи вправу «Фото» на власному досвіді переконалися, яке значення мають установки та ярлики в роботі педагога.Семінар-практикум пройшов в теплій, комфортній атмосфері, педагогічні працівники актуалізували свій особистий досвід та отримали масу позитивних емоцій.

/Files/images/111/VRlggZfPNIU.jpg /Files/images/111/FD5PeIXELxQ.jpg/Files/images/111/TMYWWtKYSnM.jpg /Files/images/111/RqmLPOjcifs.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.