Веселка робітничих професій

Ярмарок професій «Веселка робітничих професій» – профорієнтаційний захід для учнів та батьків загальноосвітніх шкіл Сумського району.

На ярмарку професій Державний навчальний заклад «Сумське міжрегіональне вище професійне училище» презентував нові професії згідно регіонального замовлення на 2019-2020 н.р.

Наше училище є соціальним партнером Сумського центру зайнятості. І тому, сьогодні, 14 листопада, у Конгрес-центрі СумДУ викладачі, майстри в/н разом з учнями ДНЗ «Сумське міжрегіональне вище професійне училище» демонстрували сучасні технології і можливості з різних напрямків виробничої діяльності.

Будівництво вважається складною професією, має декілька різних напрямків і вражає своєю технологічністю:

  • енергозберігаючі технології: «Системи утеплення», «Металопластикові конструкції», «Теплі підлоги»;
  • опоряджувальні технології: майстер-класи: «Барельєф в інтер’єрі», «Вітраж», лайфхаки цементних виробів із матеріалів ТМ «Ceresit», «Монтажник гіпсокартонних конструкцій».

Енергетичний профіль – основа розвитку господарства. Енергетика забезпечує технологічні процеси в промисловості, дає тепло і світло людям. Учні демонстрували власні вироби і знахідки, ділилися досвідом і враженнями від проходження практики на підприємствах м. Суми.

Харчові технології вражають своїм прогресом – наші страви це художні витвори майстрів – кондитерів і кухарів. На заході діти мали можливість декорувати тістечка, оформляти осінні пряники, виготовляти піци.

Школярі ознайомилися з новими та сучасними професіями, які користуються попитом на ринку праці, з формулою правильного вибору фаху та помилками, які можуть трапитись при виборі професійного майбутнього.

Кожна професія висуває певні вимоги до людини. Одні – вимагають фізичної сили й спритності, інші – інтелектуальних здібностей і акуратності, ще інші – комунікабельності та стриманості.

Отримана інформація є цікавою і корисною, але вибір залишається за Вами, шановні абітурієнти. Щоб вдало обрати професію, потрібно прислухатись до своїх побажань, врахувати результати тестуваня, взяти до уваги поради батьків та вчителів.

Дуже вдячні за співпрацю всім учасникам і організаторам свята – Ярмарок професій.

 Сумське=

 Сумське= Сумське=

 Сумське=

 Сумське= Сумське= Сумське= Сумське=

 Сумське=

 Сумське=

 Сумське=

 Сумське=

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.