24 СЕРПНЯ УКРАЇНА ВІДЗНАЧАЄ ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ! ЗІ СВЯТОМ!

Щирі вітання з нагоди великого національного свята нашої державності – Дня незалежності України! Бажаємо щастя, добра і злагоди, порозуміння і згуртованості, через які пролягає шлях до нового життя, до кращого прийдешнього.
Нехай невичерпним буде джерело віри, надії й любові до України!

Ще, з часів Київської Русі, українці прагнули вільно жити, сповідувати свої традиції та звичаї не зазнаючи при цьому поневірянь та утисків. Історичні умови складалися так, що на наших землях постійно панували інші народи-сусіди. Та по при все, наші співвітчизники, віками боролися за свою свободу і лише нинішнє покоління - наші сучасники вибороли її. Безумовно, ця визначна дата навічно увійшла в історію молодої держави, золотою сторінкою її біографії, започаткувала нову епоху в житті українського народу, законодавчо закріпила його вікові, демократичні прагнення, до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення.

Ми впевнені, що усі старання були недаремні. Ми розбудуємо нашу країну і вона впевнено матиме першість на світовому п'єдесталі!

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.